Cara PakaiBalancing Cleanser 

Diformulasikan untuk menanggalkan kotoran pada wajah tanpa mengeringkan kulit. Diperkaya dengan VITAMIN E untuk menolong mengimbangkan kelembapan asal kulit. Digunakan pagi dan malam. 

Arahan:- Picit sedikit ke tapak tangan, gosokkan dengan sedikit air kemudian diurutkan keseluruh kulit wajah. Kemudian dibilas dengan air yang bersih.

                                                                 Toner 

Diformulasikan daripada ekstrak timun untuk menyegarkan serta melembutkan kulit wajah. Ia juga membantu memperkecil pori dan mengekalkan kelembapan kulit agar tidak berminyak serta merehatkan sel kulit wajah.Gunakan pagi dan malam sebagai rutin penjagaan kulit wajah.

Arahan:- Jangan gunakan kapas muka dan hanya tuang di telapak tangan dan sapukan keseluruh kulit wajah serta leher dan elakkan terkena bahagian mata.


Treatment Cream Diformulasikan untuk mencerahkan Kulit Wajah, Menghilangkan Jeragat, Bintik Hitam, Pigmentsi, Kesan Parut Serta mengurangkan Kedutan.

Dipakai selepas penggunaan toner.


Arahan:- Sapukan secara lembut dan diratakan keseluruh kulit wajah.Bahagian yang lebih bermasalah sapu lebih. (Digunakan Malam dan Siang)Day Cream Sunblock SPF 30


Diformulasikan untuk keseimbangan kulit. Diperkaya dengan VITAMIN E agar kulit berkeadaan lembap semulajadi, cerah, sihat dan dilindungi dari UV.
Dipakai setiap hari selepas penggunaan treatment cream.

 Arahan:- Sapukan secara lembut dan diratakan keseluruh kulit wajah sebagai pengganti bedak.WAJIB pakai setiap kali ke luar rumah.


Selamat Mencuba ! 

P/S: Jika tempoh pemakaian kulit keluar jerawat atau sebagainya, jangan berhenti
pakai kerana itu mungkin dari proses rawatan membuang segala kimia di dalam kulit akibat kesan penggunaan produk sebelumnya atau keadaan hormon didalam badan yang berubah.Jika masalah belarutan Sila rujuk Pakar Perunding Irena Skin Care Anda.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan