Isnin, 10 September 2012

Irena Skin Care

Kenapa Anda Harus Memiliki Irena? 


*Menghalang Pigmentasi Pada Kulit.
*Membersih Kesan Parut
*Menanggalkan Sel Kulit Mati.
*Antioksidan Yang Berkesan.
*Pembaik Pulihan Kolagen.
*Mengekalkan Kesihatan Tisu Kulit.
*Meneutralkan Kulit Muka Yang Rosak
Akibat Pencemaran Dan UV.
Khas Untuk Mencerahkan Kulit Wajah, Masalah Jeragat, Bintik Hitam, Kesan Parut serta Menghaluskan Kulit Anda.

Irena Skin Care merupakan Jenama Malaysia keluaran Bumiputera  yang mengeluarkan produk penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit yang berasaskan herba semulajadi.

Ditubuhkan Pada March 2006 dan telah mendapat tempat dan kepercayaan dari pengguna dan pengedar-Irena Skin Care merupakan Jenama Malaysia keluaran Bumiputera  yang mengeluarkan produk penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit yang berasaskan herba semulajadi.

Ditubuhkan Pada March 2006 dan telah mendapat tempat dan kepercayaan dari pengguna dan pengedar-pengedar kami diseluruh Malaysia, Sabah Sarawak Dan juga Brunei Darul Salam

Semua produk irena telah didaftarkan dengan Biro Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Produk irena dikeluarkan di kilang yang bertaraf Good Manufacturing Pratices (GMP)

Irena merupakan pembekal produk penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit kepada pasaran tempatan dan antarabangsa seperti Indonesia (Jakarta), Arab Saudi (Dubai), India dan Afrika (Johanesburg)

Kami berkomitmen dan sentiasa memenuhi kehendak dan kepuasan pengguna. Menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) menghasilkan produk inovatif, berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua pengguna. Memasarkan produk dengan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki.

Link FB Untuk Sebarang Pertanyaan :
http://www.facebook.com/shibaluqluqalbu