Isnin, 11 Julai 2011

:: Waktu belajar My Apple's ::

Semenjak dh jadi house wife wannabe ni, this the part of
my activities lah..aktiviti ni dinamakan aktiviti 'BERSABAR'  sbb
mmg kena bersabar bila nak mengajar anak2 ni kan. Diorg ni mmg
sentiasa brsemangat bila suruh belajar tapi yg tak tahan tu bila kenaughtyan
diorg time belajar tulah.Rase mcm nak kena standby gas oksigen
dan paling penting 'stok' sabar kena top up selalu..hahaha
Selalu ku tak spent time lama sgt pun..sbb plg lama diorg ni boleh
bertahan 2 jam..tu pun dh termasuk ku buat 'mini tuisyen' gak tuk diorg.
Yelah kalau nak harapkn buat homework je mmg tak smpai 1jam dh boleh settlekan.
At least extra latihan bolehlah gerakkn otak diorg tu lebih sikitkan..
Takdelah asik main je....Harap usaha ku dan diorg berhasillah kan...

:: Samsung Galaxy Tab ::

Samsung Galaxy 1,
tak sampai brapa bulan dh ada Galaxy2,
naaaak jugaaaak.. ngeee~

:: iPad ::

iPad1 je..skrg dh ada iPad2 kan..hurmm..,
ni biasa husB yg pakai tuk dia baca berita,
main fav game poker dia...,
n also si kekwat Aisy belajar mmbaca....