Jumaat, 7 Oktober 2011

:: Jom Simpan Emas ::

EEmassssss...owh emasssss....  ok short cut ni info pasal emas okiieesss.... sila buka minda dan baca dgn tenang ahakssss....Menguntunkan anda juga telah mengutungkan saya...Kita tengok dulu jenis2 yg saya ada jual ok... JOM...

Dinar 4.25 gram 

Gelang Tangan Pasir 

Gelang Tangan Gajah

Gold Bar

Kat atas tulah antara jenis2 emas yg ada.Cuma yg membezakan dia adalah berat dia.Terdapat pelbagai berat pada tiap2 jenis emas.Berat bermula dari 10gram.Nak tahu lebih lanjut berat2 yg ada blh tgok carta EMAS yg saya dah sertakan di blog saya di sebelah kanan ------------ > blog saya tu...Nampak kan? hehehehe....

Kelebihan simpan EMAS :

1) Mengikut graf emas,harga pasaran emas naik tahun ke tahun.Walaupun turun naik harga emas tetap akan naik utk jangkamasa akan dtg.

2) Emas tidak akan jatuh nilai seperti nilai wang kertas walaupun nilai wang dari mana2 negara krn emas bukan aset kerajaan mahupun sesiapa.Jadi nilainya terjamin.

3) Cuba cari hadis.Ada hadis sahih dari Rasulullah SAW mengatakan akhir zaman nanti hanya emas yg berharga.Oleh itu harus kita percaya bahawa simpanan emas ini Insyaallah akan mendtgkan kebaikkn pd kita.

4) Simpan emas di AGRO emas kita akan diniagakan tanpa risiko dan kita akan memperolehi keuntungan tahunan dan keuntungan sebenar kita adalah nilai pokok emas yg semakin menaik mengikut pasaran.

5) Bila kita memerlukan duit kita boleh pelbagaikan dgn menggunakan emas yg kita ada berbanding dgn tunai yg bila kita gunakan akan habis begitu saja.Nak tahu caranya??? Ehemm..ehemm tu kena personal msg.. barulah special...

6) Dan kelebihan lain2 lagi yg mungkin kita belum nampak...

Perkara yg saya tidak suka utk kebaikkan Anda :

1) Jangan beli sampai anda harus berhutang! Belilah mengikut kemampuan anda.Belian terendah adalah skpg dinar yg harganya setakat ini tdk mencecah seribu pun..

2) Jangan tertipu dgn skim2 mana penipu hehehe... skim emas lah...skim simpankan emas anda hanya dpt resitlah.Itu semua tipu belaka.Dgn saya,Anda bayar,anda dpt emas ditgn anda.Kemudian anda yg tentukan hala tuju emas itu nak disimpan kemana.Selamatkan...

3)Jgn beli emas dan jual beli,jual beli.Anda takkan untung yg untung saya.Walaupun baik utk saya ttp tidak baik utk anda bereti tdk baik utk saya.JUJUR adalah keutamaan saya.Kenapa saya kata begitu? Emas adalah utk disimpan dan digunakan dlm keperluan.Ada cara utk anda dpt gunakan duit tanpa menjual emas anda. TANYALAH saya...

4) Jangan beli emas dlm berat yg berat pada satu kuantiti saja.Ada cara terbaik dlm cara pembelian emas agar ia memudahkan anda.Kalau beli emas ttp menyusahkan,buat apa kan? So saya akan jawab bila anda tanya....

OK kawan2 itu saja setakat ini...Cepat rebut PELUANG sebelum harga emas naik sehingga susah utk kita dapatkan...Belilah sekarg walaupun sedikit demi sedikit InsyaAllah anda akan nampak hasilnya nanti... 

PERLUKAN CONTACT NO SAYA?????
 ADD SAYA DI FACEBOOK DULU Atas nama yg sama Shiba Luqlu Qalbu...

Jumpa di sana.........