Selasa, 12 Julai 2011

:: Gosh! Aku perlukan almari baru ::


Penaaaaaatnyeee...kemas punya kemas gitu jugak.Sumbat sana,sumbat sini still serabut. Puas mengasingkan baju2 jalan ni ikut jenis.Ada stok yang sampai terpaksa aku bungkus dlm plastic sebab tak tahu nak letak mana.Yang tambah pening bila nak mula gantung baju2 raya yang dah beli hari tu.Adalah 4 bungkusan.Baju basahan senang jer tak payah bergantung, lipat  aku masukkan dlm laci plastic tingkat2 tu je.Hadooiii camne ni??? Kalau terlampau penuh nanti yg dah gosok sia2 je kan berkedut balik sebab terhimpit2.Nak bagi orang  ke? Owhh tidak.Sayang wooo... Ni baru anak 3.Bilik pun kecik.Nak letak almari banyak2 kang dah mcm kedai perabut pulak.Arghhhhh...tension...tapi still gak kena ada extra almari kan... "En.HusB.. nak almari baruuuuu!!!!!!!!". Kenapalah bila duduk rumah ni mcm2 benda yg aku tgok serabut..issshhhh....